Hvordan ville det vært å hatt en profesjonell samarbeidspartner du kunne stole på at gjør sitt ytterste for å nå dine forretningsmål?

Med dette som mål hjelper vi mindre og mellomstore bedrifter med sin digitale strategi. Fra innsikt til gjennomføring. Hos oss får du en lettbeint samarbeidspartner som kan vise til imponerende resultater fra tidligere arbeider med alt fra frilansere til de største selskapene i Norge. Vi brenner for entreprenørskap og vekst. Sammen kan vi i styrket posisjon oppnå økt kundegrunnlag, høyere omsetning eller økt merkevarebevissthet for din bedrift.

 
 

Våre kjerneverdier

resultatdrevet · kosteffektiv · kommunikativt · målrettet · målbart

 

 

Digital Ice markedsføringsbyrå leverer

 

Rådgivning

Digital Ice - Strategisk innsiktsbasert rådgivning

Dine forretningsmål og bransjeinnsikt danner grunnlag for en fase der man sammen med øvrig innsikt analyser mulighetsområdet i markedet. Ut av innsiktsfasen former vi en markedsstrategi og definerer kommunikasjonens målgrupper, budskap og kanaler


Markedsføring

Digital Ice - Digital markedsføring

Gjennom bruk av moderne kommunikasjonskanaler finner vi målgruppen din og kommuniserer direkte med denne. Hver interaksjon med kunden måles og optimaliseres for å gi din bedrift høyest mulig måloppnåelse for hver investerte krone


Webdesign

Digital Ice - Webdesign

Din nettside er på mange måter førsteinntrykket du velger å gi dine potensielle kunder. Vi hjelper deg med å gi deg et profesjonelt førsteinntrykk, svarer på de besøkendes forventninger og gir deg dine ønskede resultater.


 

Hva sier våre kunder om oss?

Fredrik Akre Skjærstad  Doktorgården Naprapati & Massasje

Fredrik Akre Skjærstad
Doktorgården Naprapati & Massasje

"Veldig fornøyd med både service og resultat!

God til å holde oss oppdatert, sitter med mye god fagkunnskap og er genuint opptatt av å hjelpe kunden.

Anbefales på det sterkeste om du trenger hjelp med nettside eller digital markedsføring!"

Les flere referanser her


 

Vil du vite mer om hva som gjør oss til et annerledes markedsføringsbyrå?

Ta en uforpliktende prat