Profesjonelle informative nettsteder designet for dine forretningsmål

Ved hjelp av de beste verktøyene på markedet lager Digital Ice moderne responsive nettsider tilpasset alle skjermer og bruksmønstere.

 
 
Digital Ice - Moderne responsive webdesign

Moderne designede nettsider som gir resultater

Opplevelsen av internett har vært gjennom store generasjonsskifter. I dag forventer man å finne enkle informative nettsider og at man med minimal innsats får løst sitt behov.

I Digital Ice finner du over 18 år med kompetanse innen webdesign og vi ligger helt fremst når det kommer til normer og prinsipper for hvordan vi bygger deg en tidsriktig webside. I lys av at vi er en nettverksbedrift har vi tilgjengelig et rikt utvalg av spisskompetanse innen ulike design som f.eks. UX-, grafisk- og tjenestedesign.

Med vår hjelp vil vi kunne gi deg en nettside som både representerer ditt firma og verdier på best mulig måte, samtidig som vi tilfredsstiller de besøkendes behov.


Digital Ice - Web analyse og konverteringsoptimalisering

Analyse og innsikt, for å maksimere din profitt

Digital Ice har sertifisert kompetanse innen analyse og markedsføring. Når dette kombineres med kompetanse innen design og brukeradferd, er dette en total pakke for å både bygge og optimalisere nettsider som svarer på de besøkendes behov og hjelper deg i nå dine forretningsmål.

Ved hjelp av diverse verktøy måler vi antall besøkende, ser hvor de kommer fra og hvordan de navigerer rundt på nettsiden. Grundigere analyse gjøres ved se hvordan brukere scroller, klikker rundt innenfor en side. I tillegg til å ha direkte innsyn i bruken av nettsiden, tilbyr Digital Ice også innhenting av tilbakemeldinger direkte fra de besøkende. Dette gjøres enten ved fullverdige brukerundersøkelser eller ved enklere rating- eller kommentarbaserte funksjoner. 

Spisskompetanse innen analyse av digital adferd gjør oss i stand til å levere deg en bedre tjeneste enn andre aktører på markedet.


Tidligere designede websider

Klikk på bildet for å åpne siden